120 Fv152
Sogn og Fjordane, 6848

Grafisk profil for Norsk Bremuseum & Ulltveit-Moe senter for klimaviten

Denne profilhandboka skal vere ei viktig rettesnor for å vise korleis vi ønskjer å framstå i dialogen med brukarane. Samstundes skal profilen vere med å skape identiteten til bresenteret.

Føremålet med Norsk Bremuseum er å samle, skape og spreie kunnskap om brear og klima. Stiftinga si verksemd omfattar naturvitskaplege og kulturhistoriske fagfelt. Bremuseet syner samspelet i naturen og mellom natur og menneske - gjennom avansert filmteknikk, interaktive modellar og dine eigne eksperiment med ekte bre-is. Norsk Bremuseum er for det nyfikne mennesket. Vårt merkeløfte er Bre og Klima - kunnskap til ettertanke. Gjennom den grafiske profilen skal vi profilere oss som eit utstillingsvindu for forsking, og ha eit aktivt samarbeid med ulike fagmiljø.

For behov som ikkje vert omfatta i denne profilhandboka, kan denne manualen nyttast som referanse for designen.

Lukke til!

John Brekke

Direktør

Norsk Bremuseum & Ulltveit-Moe senter for klimaviten

Denne grafiske profil er utarbeida i 2007 av Gasta design & kommunikasjon as.
For evt. spørsmål: tlf. 57 62 77 70, e-post: post@gasta.no - Web: www.gasta.no