Opningsfest for den pedagogiske leikeparken

På Kristi himmelfartsdag 29. mai blir det ny opningsfest på Bremuseet med avduking av den pedagogiske leikeparken. Frå før har vi ein mammutfamilie som ruvar på plenen framfor museet. No kjem altså siste del av leikeparken som er mynta mot born spesielt, men som vi også håpar vil felle i smak hjå dei vaksne.

Det blir gratis inngang, is til borna, kake og kaffi til dei vaksne og underhaldning.

Arrangementet startar klokka 11:30.

Vel møtt =)

Helsing oss hjå Norsk Bremuseum i Fjærland