Mountaingoat Guiding i Fjærland

Mountaingoat guiding er ei lita verksemd som er stasjonert i den vesle og vakre bygda Fjærland, som ligg midt i naturhjarta av Sogn og Fjordane.

Sjølvaste Mountaingoaten på veg opp ein is-pinakkel på breen. Foto: Gaute D. Bøyum.

Innehavar Gaute Dvergsdal Bøyum er oppvaksen med Bre, Fjord og Fjell rett utanfor døra og har god kunnskap om dette. Han vil gjerne ta deg med på tur å gi deg uforgløymelege opplevingar i naturen!

Sjå heimesida til Mountaingoat Guiding.