Besøk Norsk Bremuseum i haustferien

Besøk Norsk Bremuseum i haustferien

Norsk Bremusuem held ope kvar dag i oktober frå 10:00 til 16:00.

Museet passar for alle aldersgrupper og er særs spennande for born. Vi kan nemne panoramafilmen om Jostedalsbreen av Ivo Caprino, den interaktive klimautstillinga der du kan oppleve både “the big bang” og ei istid, og resten av utstillinga. Heilt inst i museet kan du til og med gå ein liten tur “under breen”.

IMG_2469.JPG

I tillegg har vi ein kafé kor vi kan by på kaffe, te, kakao og vaflar. Vi har også suvenirbutikk og gratis parkering for våre gjester. For dei som treng å lade elbil så har vi ein Grønn Kontakt-ladestasjon ved parkeringsplassen.

Prisane er 125,- for vaksne, 60,- for born og 280,- for familie. For gruppeprisar (over 10 personar), kontakt oss gjerne.

Velkomne til Fjærland og Norsk Bremuseum i haustferien! :)